Dvokrevetni studio,na prvom spratu

Studio ima dupli ležaj, opremljenu kuhinju sa rešoom, frižiderom i kupatilo sa tuš. Sobe su svetle, a imaju ventilator i klima uređaj, kao i balkon sa pogledom na predivnu prirodu. Takođe na raspolaganju će vam biti TV, kao i besplatan pristup bežičnom Internetu.

Slobodni studii


Trokrevetni studio,na prvom spratu

Trokrevetni studio ima dupli ležaj i jedan zasebni ležaj, a može i tri zasebna ležaja. Svaki studio ima opremljenu kuhinju sa rešoom, frižiderom i kupatilo sa tuš. Sobe su svetle, a imaju ventilator i klima uređaj, kao i balkon sa pogledom na zelenilo. Takođe imaju TV, kao i besplatan pristup bežičnom Internetu

Slobodni studii


Trokrevetni studio, u prizemlju

Prizemni studii su vetroviti, sa visećim ventilatorom. Ove sobe su idealne za porodice sa decom zato što su okružene dvorištem i deca mogu biti pod kontrolom dok se igraju u dečijem vrtiću.Trokrevetni studio ima dupli ležaj i jedan zasebni ležaj, a može i četvrti krevet za drugi dete. Naravno, sobe imaju opremljenu kuhinju sa rešoom, frižiderom i kupatilo sa tuš.Takođe na raspolaganju će vam biti TV, kao i besplatan pristup bežičnom Internetu.

Slobodni studii


Dvorište

U prednjem delu dvorišta nalazi se prelepa palma okružena dobro negovanom travom i velikim kamenim stolovima i stolicama za svaki studio. Takođe, ovde možete pronaći dobro mesto roštilj za specijalne večere. Na zadnjoj strani nalazi se igralište sa ljuljaškama i toboganom za naše male posetioce. Cela oblast ima mnogo maslinovih stabala, ali smokava, kao i stabala bobica. Na ulazu nalazi se prostrani parking i spoljni tuš

Kako rezervisati

Da li je potrebno uplatiti depozit ili platiti unapred?
Da, dobićete potvrdu o rezervaciji na vaš e-mail i onda morate uplatiti 30% od cene zakupa rezervacije (Depozit). Možete platiti preko Pejpala preko kreditne kartice ili putem direktnog plaćanja na naš bankovni račun. Preostalih 70% se plaća na dan dolaska u Villa Bianca.
Kako da znam da mi je rezervacija potvrđena?
Primićete potvrdu na e-mail adresu datu tokom procesa rezervacije. Za ostalo molimo pišite nam ili odštampate informacije koje želite da saznate.
Mogu li rezervisati putem telefona?
Da. Kontakt telefon je: +30-6971553149
Kako mogu da otkažem rezervaciju?
Možete da otkažete Vašu rezervaciju besplatno 20 dana pre vašeg dolaska. Ako odlučite da otkažete manje od 20 dana pre dolaska, depozit Vam neće biti vraćen.
Kako da promenim svoju rezervaciju?
Uvek nam se možete obratiti za promenu datuma rezervacije. Mi ćemo se potruditi da vam izađemo u susret. Ipak ne prihvatamo bilo kakve promene rezervacije manje od 20 dana pre vašeg dolaska.